Velkommen til mit univers

Velkommen til mit univers

Velkommen til mit univers, jeg har længe haft lysten til at sætte mig ved tasterne.

Jeg startede op på en anden blogplatform for nogle uger siden, men syntes Momster tiltalte mig mere – et bloggernetværk for mødre – en morblog.

Med 4 drenge falder jeg meget naturligt ind under den kategori. Min familie betyder alt for mig og den jeg kommer til at skrive en del om. Men også mode, skønhed og indretning har min store interesse. Jeg er som sagt mor til 4 skønne drenge i alderen 1-9 år og gift med mit livs kærlighed C. Jeg arbejder med salg inden for hotelbranchen og med kun 24 timer i døgnet er det om at løbe stærkt engang imellem for at få familie, arbejde, børnenes sportsaktiviter (læs meeeget fodbold og tennis), skole, venner og alt det andet til at gå op i en højere enhed. Bloggen er også en forlængelse af min instaprofil mariasonderbojacobsen.

Håber I har lyst til at følge mig – jeg lover det ikke bliver kedeligt og godt med billeder – elsker billeder.

Kram Maria

Fra bryllup i sidste weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til mit univers