Selvforkælelse

Weekend getaway – Stockholm

Kan ikke huske hvornår vi sidst har været på en kærestetur, meeeeget længe siden.

Lørdag morgen var vi klar i Kastrup til et par dejlige dage i Stockholm og det var fantastisk.

At rejse uden børn, når man er vant til at have 4 unger løbende rundt om sig, var en helt anden måde at rejse på. Noget mere afslappende. Pludselig har man jo oceaner af tid og kan gøre hvad man har lyst til uden der er nogen der er sultne, skal tisse, driller deres lillebror eller storebror etc. Jeg elsker at rejse med mine børn, men en getaway uden giver fornyet energy.

Aftentur i Stockholm

Vi boede på fantastisk hotel i centrum og må sige at det er supernemt at komme fra Arlanda lufthavn til centrum med Flygbusserne, de kører hvert 10 min og tager 45 min – nemt og hurtigt.

Stockholm er en fantastisk by. Vi fik kun oplevet en brøkdel af byen, men hold op den er smuk og stemningsfyldt. Hyggelige gader og stræder, cafeer, restauranter – en fantastisk stemming krydret med kongeslottet og alle de smukke øer. Vi fik gået en del kilometer men nød det.

Vi tog bl.a færgen til Djurgården og gik til Rosendal Trädgård med smukke blomster og et dejlig orangeri, bestemt et besøg hver. At vejrguderne så åbnede for himlen og det væltede ned med regn i 1/2 time mens vi var der, gjorde at der kom en del gæster til, men stemningen var hyggelig og taget i betragtning af at jeg stod i klip klappere og ingen paraply var vi taknemmelige for tag over hovedet.

Stockholm har selvfølgelig også shopping – og der er åbent om søndagen…. mange af forretningerne er de samme som herhjemme, men udvalget syntes noget større i f.eks H&M. De har også et par store Zara forretninger som jeg godt kan lide a ose i.

På hotellet, hvor man går i bad med en flamingo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforkælelse