Bilferie med 4 børn på bagsædet

Louis Vincent har testet Semper

Reklame

Louis Vincent har prøvesmagt de fantastiske mellemmåltider fra Semper. De er et kæmpe hit. Han lærte hurtigt hvor de lå henne i køkkenskuffen og trak selv flittigt skuffen ud og kom løbende med klemposerne. 

Der er smoothies, grød, havrevælling og måltider med f.eks laks og lasagne. De er supernemme at have med på farten eller hjemme når trangen til et nemt måltid melder sig. 

Funktionalitet – 5

Emballagen er praktisk, kan nemt kommes i en taske uden at man behøver at være nervøs for at den går i stykker. Samtidigt er det nemt for baby allerede når de er helt små at holde selv og får en lille succesoplevelse at de selv kan.

Nødvendighed – 4

Man kan jo altid have en banan eller æble med i tasken som et mellemmåltid, men det her er bare lidt mere lækkert og nemt. Ingen banan der ligger mast nederst i håndtasken som man først kommer i tanke om når ens bilnøgler, eller læbestift er fedtet ind….

Kvalitet – 4 

Mit indtryk er at det er god kvalitet. Ja, jeg har selv smagt på det og ville nok foretrækker lidt mere krydderi til min lasagne – men for baby er det rigtigt fint. De må jo bl.a ikke få for meget salt som helt små.

Alle Sempers smoothies er uden tilsat sukker eller tilsætningsstoffer, det er helt klart et plus for mig.

 

Pris – 4 

Lidt i den dyre ende, men stadigvæk ok. Ofte er de også at finde på tilbud og så er det om at slå til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bilferie med 4 børn på bagsædet