Når mor til 4 snart bliver mor til 5

Efterårsferie

Så tiltrængt med 1 uges efterårsferie. Hele familien glæder sig. De ældste er på fodboldcamp i disse dage – det er simpelthen en sport vi ikke går ned på ??. Mens de store var på dagens camp trænede far fodbold med Conrad. Jeg hyggede med yngstemanden der i øjeblikket er meget gavmild med kys og kram – det klager jeg ikke over. Han er knap 22 mdr og der sker så meget med ham i øjeblikket. Han lærer hurtigt flere ord og siger små sætninger.

Louis Vincent – altid på farten ?

Men 1 uges efterårsferie er tiltrængt. Syntes pludselig maven vokser hurtigt, så dejligt at kunne slappe lidt af fra hverdagens hektiske program. Kan også mærke på børnene at de er klar til et break fra skolen. Conrad startede i miniforskole i august, så han har været igang et par måneder nu. Det er en stor omvæltning fra børnehaven, men han elsker det.

Tjuhej hvor det går derud af ??

Har også måtte sande at jeg ikke helt kan være i mit almindelige tøj længere, så er gået i gemmerne efter graviditetstøj fra sidst. Er begyndt at kunne mærke den lille bevæge sig i maven, det er så fantastisk. Glæder mig til næste scanning så vi kan se den lille live igen ?.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor til 4 snart bliver mor til 5