Mamamaria

Får du dine vitaminer?

Reklame

Jeg har prøvet Zentabox og jeg må sige at jeg syntes konceptet er fantastisk.

Her i min graviditet har jeg ekstra fokus på at få alle de tilskud og vitaminer som jeg og baby har brug for og jeg føler mig i sikre hænder. Jeg er i uge 26 nu og jeg har brug for al den energi jeg kan opbygge. Med 4 andre skønne børn er det rart med lidt overskud på kontoen i en hektisk hverdag.

Vitaminer Zentabox

Nemt og hygiejnisk – lige til at have med i tasken

Via hjemmesiden tager man en test – en sundhedsprofil og man bliver måske også lige påmindet om man egenligt spiser rigtigt 😬. Måske man har lyst til at pynte lidt på sandheden (det havde jeg – især mht motion eller mangel på samme). Men det er selvfølgelig vigtigt at udfylde korrekt så man får lige præcis de vitaminer man mangler og har brug for. Herefter får man af vide hvilke vitaminer og mineraler der vil være godt for lige præcis dig.

I tilfældet hvor jeg er gravid skal jeg bl.a have ekstra Omega 3 og jern og når jeg har født ændrer behovet sig for de vitaminer jeg skal have. Konceptet er at vitaminerne bliver skræddersyet til dig og dine behov også hvis du tager medicin ved siden af. Det er ikke altid jeg har været så opmærksom på om jeg får de rigtige vitaminer, men især når jeg er gravid (og det har jeg været nogle gange efterhånden 😀) har jeg stort fokus på det.

At pillerne er pakket i små poser gør det også nemt at have dem med på farten – der er simpelthen ingen undskylding for ikke at tage dem. Samtidig kan man tage alle pillerne på en gang. Jeg gør det typisk efter et måltid og der skal ikke tages hensyn til at nogle skal spises på forskellige tidspunkter. Det er noget nemmere end at stå med forskellige pilleæsker og glas som jeg normalt plejer at gøre. Samtidig er indpakningen også pæn – både den store kasse hvor alle pilleposerne ligger i, men også de små poser og det er jo kun et ekstra plus 😊.

 

Vitaminer Zentabox

På siden af Zentabox æsken står der hvilke vitaminer og mineraler pakken indeholder.

Jeg har været så heldig at få en speciel rabatkupon til mine læsere, som vil give jer 50% i rabat på den første Zentabox – rabatkoden er mamamaria 

Så prøv evt at tage en sundhedstest og se hvilke vitaminer du har brug for.

Vitaminer Zentabox

Den daglige dosis

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mamamaria