Får du dine vitaminer?

Julehygge

Julen er magisk – især med børn. Som voksen har man desværre ikke helt den samme magiske følelse, men når man kigger i et barns øjne bliver man mindet om den. Når jeg kigger på mine 4 dejlige drenge her i juledagene bliver jeg mindet om det nærvær der er i julen.
Dejlige dage hvor vi render rundt i nattøj hele dagen og spiser dejlig julemad – julehygge. Legetøjet bliver der leget med og julefilm med alle mand klemt sammen i sofaen – der storhygges.

Et splitsekund hvor vi fik samlet drengene

Et splitsekund hvor vi fik samlet drengene

Men også magien juleaften hvor vi har tradition for at det er far der tænder julelysene på træet og vi andre går ind i et andet rum imens. Så smukt at komme ind til.

William er også betaget af det smukke træ

William er også betaget af det smukke træ

a6f1be85-967c-4b1b-ba99-2cb6a2ca67c2

I skrivende stund er drengene igang med FIFA fodboldturnering med far. Det går vildt for sig og de storhygger. Senere står den på bordtennisturnering – drengenes julegave fra familien. Med alle vores drenge er det primært sportsaktiviteter vi har gang i – bliver spændende med lillesøster om hun kommer til at følge trop.

Om et par dage er det Louis Vincents fødselsdag 2 år bliver han. Her plejer jeg at have nedtaget al julepynten. Tror det bliver imorgen – hviler lige lidt i julen og julehygge en dags tid til inden den bliver pakket ned for i år.

40b2a521-078e-466f-b80d-febb6e900bf4

Ummmm 😀

Imorgen og de næste par dage er de 2 ældste  til fodboldcamp her i juledagene – tror også de er klar til at få brændt noget krudt af. Conrad har fodboldturnering som han glæder sig meget til – tror jeg også far gør. Vi plejer jo at have fodboldtræning/kampe stort set hver dag – så kan godt være der er nogle der har lidt abstinenser (store som små) 😜⚽️.

5c694460-120c-487a-85f9-6eb23f089a6c

Der er linjedommer på når storebrødrene spiller bordishockey 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får du dine vitaminer?