Hverdagen lurer

Jeg har testet Mofibo

Reklame – Lige nu kan du få 30 dage gratis ved at oprette dig på Mofibo og bruge koden Mortil4.

Navne som Carl, Assad og Gordon er det første, der brager ud af min højtaler, da jeg sætter mig i bilen. Det er mandag morgen. Morgentrafikken mod København er altid dejlig, godt med trafik. Men jeg kan næsten ikke vente. Hvor er det fantastisk at jeg kan bruge køretiden til og fra arbejde med bøger i min højtaler. Tidligere læste jeg mange bøger, men efter jeg fik børn forsvandt de timer, min prioritering ændrede sig. Men at få læst højt, og må jeg sige, hende der har indlæst Jussi Adler Olsens ? Selfies – Githa Lehrmann er fantastisk at lytte til, så får jeg stadigvæk “læst” bøger. Mofibo fungerer super godt. Det er nemt og hurtigt at navigere rundt mellem bogtitler og kategorier. Man kan downloade bøgerne så man kan hører dem offline. En anden cool feature er, at der også bliver vist hvor mange % man har hørt af bogen.

Min Mofibo app – nem og overskuelig at bruge

Jeg har også downloadet til børnene. Her har vi kastet os over “Hvor langt er der til verdens ende” 50 store spørgsmål til professoren. Jeg har, som mange andre forældre sikkert også, nogle børn der stiller utrolig masse spørgsmål. Her får vi lige klaret universets opståen, hvor mange stjerner findes der, hvor langt der er ud i universet og andre spørgsmål som dagligdagen med 4 børn byder på. Mofibo har rigtig mange børnebøger at kaste sig over, så der er til flere timers fælles underholdning I bilen.

Nu er jeg snart ved at være færdig med Selfies af Jussi Adler Olsen og glæder mig til at kaste mig over den næste. Der bliver hele tiden lagt nye bøger op, så det er nemt at blive fristet.

Hvis du også vil have glæde af Mofibo, kan du lige nu få 30 dage gratis ved at oprette dig på Mofibo og bruge koden Mortil4.

God fornøjelse.

Man kan også sagtens sætte sig I sofaen med en god kop kaffe, komme høretelefoner I ørene, lukke øjnene og smide benene op. Psssst – der er en sleep funktion i app, så det kan ikke gå helt galt hvis du sætter den til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagen lurer