Hvad gør I med alle feriebillederne?

Høstmarked på Aarstiderne

Så blev efteråret skudt igang med en super varm weekend :-). Hvis det forsætter sådan glemmer man næsten det er blevet efterår.

Vi plejer at tage til Krogerup Avlsgaard i Humlebæk hvor Aarstiderne holder til og også har en superlækker gårdbutik en gang om måneden. Der er køer, vanvittig smukke omgivelser og halmballer som børnene kan løbe rundt på. Her til eftermiddag trængte ungerne til at få brændt noget energi af, så vi startede bilen og kørte til Humlebæk. Det var gået helt forbi min næse, men der var Høst Marked og det er simpelthen så hyggeligt og fint. I år er bestemt ingen undtagelse.

Aarstiderne Krogerup høstmarked

Alt er lækkert og dekorativt sat op – kræs for øjnene og ganen

Der var de smukkeste boder med alt deres lækre økologiske frugt og grønt, en juicebar hvor børnene kunne lave sin egen juice, der var sat en masse skønne gynger op, man kunne kigge nærmere på honning og hvordan det bliver produceret, lave popcorn over åben ild og mange flere ting. Der var en super stemning, vejret var godt og al det personale der var på, var søde og meget børneglade.

Der poppes popcorn over bål – super hyggeligt og en anelse røgfyldt

Selve gården og omgivelserne er så smukke som en kulisse. I bagrunden kan man se Humlebæk kirke og der er idyllisk med køer der græsser, blomsterhaver og en masse grøntsager der bliver dyrket.

Så yndigt

Smukkeste blomster – de er over det hele

De har åbent imorgen søndag indtil kl 16, så hvis I ikke har nogen søndagsplaner er det bare om at komme afsted.

Jeg har lagt en del op på min Instastory idag, så gå evt ind på min Instagram og kig hvis I vil se lidt mere deroppe fra jeg hedder mariamortil4

Louis Vincent vil også være med halmballerne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør I med alle feriebillederne?