Høstmarked på Aarstiderne

Skønhedsprodukter i efteråret

Så tror jeg da nok lige at det blev efterår – idag har da virkelig været herlig. Kulde, regn og blæst  :-).

Man får lyst til at tænde op i brændeovnen, bage boller og drikke varm kakao –  efteråret kan bare komme an.

Nå men til noget helt andet. Tog et kig på min toilethylde og syntes jeg ville dele lidt at nogle af de skønhedsprodukter jeg sætter stor pris på.

a hint of summer rudolph

Super lækker selftanning fra Rudolph

A Hint Of Summer – de lækreste dråber som man kan blande op i sin dagcreme om morgenen – den giver en fin kulør hvis man bruger den løbende uden at man ser alt for selvbruner agtig ud. Syntes det er så fedt at man kan blande den i de produkter man i forvejen bruger. En lille genistreg fra Rudolph.

Jurlique

2 lækre produkter fra Jurlique – blandt mine favoritter

Jurliques skønhedsprodukter er superlækre. De dufter dejligt og er dejlige at bruge.

Rosewater Balancing Mist er et frisk pust når man trænger til at blive frisket lidt op, denne udgave er nem at have i tasken. Jurliques exfoliating cream er en skøn peeling som man kan bruge dagligt. Den dufter helt fantastisk og huden er lækker blød bagefter – en lille luksus i hverdagen. Er også ret forelsket i deres håndcreme Rose Hand Cream. Den er perfekt her til efteråret hvor jeg kan mærke at mine hænder allerede nu begynder at skrige efter fugt – jeg har brugt det sidste så må ud og købe en ny.

Clinique superprimer

Fantastisk primer der gør huden silkeblød

Jeg bruger denne skønne primer fra Clinique hver dag. Den gør min hud silkeblød og føles helt fantastisk når jeg kommer min BB Cream fra Vichy ovenpå.

Vichy BB Cream

Jeg har brugt denne BB cream i et par år og er afhængig af den. Den er lækker at bruge og har oveniløbet også SPF 25

Tilsidst må jeg slå et slag for denne tandpasta, I know – det er måske ikke ligefrem et skønhedsprodukt, men sjældent har jeg glædet mig så meget til at børste tænder. Den smager skønt og man har en frisk smag i lang tid bagefter. Jeg har brugt den med mynte og kanel – fantastisk. Har netop presset det sidste ud af tuben, det er derfor den ser lidt hærget ud – men syntes den skulle med.

 

Lebon - Villa Noacarlina

Lækreste økologisk tandpasta fra Frankrig, fåes i flere smagsvarianter.

Skriv en kommentar

  • Susanne Sønderbo

    Kære Maria. Jeg er vildt imponert over din blogg og din idé. Fortsæt med dette, du har gode evner – også til dette!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høstmarked på Aarstiderne