Børnetøj nyt - genbrug

Når mor til 4 snart bliver mor til 5

Vi har jo 4 dejlige drenge hvor den yngste er knap 2 år og den ældste 9 ½ år. Vi har egentlig aldrig drømt om en kæmpe børneflok, men det kan man vel godt sige at det efterhånden er blevet. 5 børn bliver det på 10 år.

Når folk der ikke kender mig hører jeg er gravid og spørger om det er den anden eller tredje taber de næsten underkæben når jeg siger nr 5. Tænker jeg falder lidt uden for statistikkerne mht antal af børnefødsler.

Da vi fortalte det til børnene blev de så glade, de 2 ældste har med jævne mellemrum snakket om det i det sidste års tid så jublen ville ingen ende tage – dejligt.

2 streger – har jeg prøvet før så kræver ingen brugsvejledning

Næste ønske der kom var, at udover at der var til et 5 mands fodboldhold, ja så kunne de godt tænke sig at få en lillesøster (“piger kan jo også spille fodbold mor”) . Lige her taler statistikken vist lidt imod os. Med 4 drenge er sandsynligheden for endnu en dejlig dreng vist stor, men man kan jo blive overrasket. Da vi ventede Louis Vincent valgte vi ikke at få kønnet af vide, men denne gang er vi meget nysgerrige og jeg glæder mig til 20 ugers scanningen. Det tror jeg nærmest også alle omkring os gør, folk spørger ind til det og det er så dejligt at andre også er nysgerrige og interesserede.

Jeg plejer at have nogle ret fantastiske graviditeter, I know, en af de der lidt irriterende, men tror heller ikke at vi havde fået så mange børn hvis det havde været 9 mdr med opkast og ondt i kroppen. Jeg har jo efterhånden været gravid i nogle år hvis man ligger det hele sammen.

Da vi var til nakkefoldsscanningen var jeg super spændt. Spændt på at se om den lille var ok, at tallene var gode (nakkefold, blodprøve, min alder og det var de heldigvis) og høre hjertelyd.

Første scanningsbillede

Jeg tudede da jordemoderen satte højtaler til så man kunne høre det lille hjerte galopere afsted. Det var så fantastisk at se den lille bevæge sig, arme og ben kørte rundt. En lille trold på 7-8 cm og alligevel er alt der, den skal blot vokse.

Jeg glæder mig vildt meget til næste scanning, vi har overvejet om vi skulle få lavet en kønsscanning inde på en privatklinik og tage de store af børnene med, men har ikke endeligt besluttet det endnu.

Jeg glæder mig til at jeg forhåbentlig om nogle uger kan mærke den lille begynde at bevæge sig i maven, det er så fantastisk. Maven vokser ihvertfald.

 

Skriv en kommentar

  • Susanne Sønderbo

    Det er så deiligt at læse dine beskrivelser af motherhood. Du er en utrolig flott og engagert mor. Supermor Maria.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnetøj nyt - genbrug