Efterårsferie

Ferie med børn

Hvor er det fantastisk med ferie. Vi er taget en tur til det jyske og har bl.a haft nogle dejlige dage i Frederikshavn hvor vi boede på fantastisk hotel med badeland. Børnene var i vandet morgen, middag og aften ??. Jeg var mest med den lille, da hoppen i bølger og vandrutsjebane ikke helt hænger sammen med en gravid mave. Vi hyggede i varmtvandsbassiner – fantastisk. Jeg er spændt på hvor længe der går før børnene begynder at plage om at komme afsted igen, de er vandhunde og kan ikke få nok ?.

Fantastisk med en dukkert udendørs

Det blev også til en tur til skønne Skagen. Der er altid så smukt også selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side, det var en smule blæsende. Drengene syntes bunkerne på stranden var ret spændende og vi var lige en tur gennem historiebøgerne og 2. Verdenskrig. Der ligger faktisk et bunkermuseum i Skagen, men det må blive en anden gang.

Vindigt på toppen af Danmark

William giver den gas

Det er dejligt at være sammen hele familien. Men der bliver også afprøvet lidt grænser af børnene imellem. Men harmonisk ser det ud indimellem?.

Afslapning alle 4 ????

Nu er vi klar til næste del af ferien ?. Selvom sommerferien ikke er så langt væk, så er det et dejligt break inden juletiden. Syntes altid de første måneder efter sommerferien er super hektiske, med skolestart, opstart af sport, forældremøder og travlt på arbejdet.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie