Ferie med børn

Halloween i Legoland

Vi er netop kommet hjem efter en dejlig uges ferie rundt i det danske land. Vi kom fra Skagen og over den tyske grænse. Drengene syntes det er en fest med det billige slik.

Dejligt at være ude, men også skønt at være hjemme igen. Imorgen går hverdagen atter løs, men vi er klar og ladet op.

Efterårsferien bød bl.a på badeland i Frederikshavn og en tur til Skagen som jeg tidligere har skrevet om her http://mortil4.momster.dk/2017/10/18/ferie-med-boern/

3 friske Ninjago drenge i Legoland

Men turen gik derudover bl.a også til LEGOLAND. Det er  3 år siden vi har været her sidst og børnene havde glædet sig helt vildt til at komme tilbage. Det var den skønneste dag. Halloween er jo lige om hjørnet og hele LEGOLAND var pyntet op. Hver en lille afkrog var der græskar, hekse, spøgelser etc. Det var virkelig fint. Vi var der i 9-10 timer, så vi gik all in.

William havde glædet sig til at prøve trafikskolen, har var ikke gammel nok sidst, men denne gang var han klar til at tage kørekort. Man bestiller en tid når man kommer og betaler seperat for trafikskolen, men syntes det er pengene værd. Hvem kan ikke huske fra deres egen barndom at de var på trafikskole i LEGOLAND, det tror jeg de fleste kan. Det levede op til forventningerne, syntes personalet var gode og dygtige til børnene og der var virkelig mange børn igennen. Til slut får hvert barn et kørekort med deres billede og William var meget stolt. Da vi kørte fra LEGOLAND om aftenen blev far da også lige instrueret i færdselsreglerne hvis der var noget han skulle have glemt 🙂

 

William giver den gas i trafikskolen

I LEGOLAND er der noget for alle – børn og barnlige sjæle. Da jeg er gravid er der en del forlystelser – helt forståeligt – man ikke kan prøve, men C virkede bestemt ikke ked af det at det var ham der fik alle rutschebaneturene med de 3 ældste.

Der var en del besøgende, men det var også efterårsferie. De fleste af de populære forlystelser var der 20-25 min kø til, men det fungerede helt ok.

Kaffepause 🙂

Vi spiste sen frokost/ tidlig aftensmad på en af familierestauranterne med buffet. Det fungerede simpelthen så godt. Man betaler når man kommer ind, voksne 185kr og  børn halv pris. Så er drikkevarer, buffet inkl dessert (softice var et hit til børnene) inkl og man går når man er færdig. Ikke noget med at sidde og vente på at få lov til at betale med utålmodige børn. Jo nemmere det er når man er afsted med børn, jo mere afslappende er det for alle. Maden var helt ok, pizza, pasta, salatbar etc. Alle blev mætte og da børnene var færdige med at spise gik de hen og kiggede på pingvinerne som man kunne se fra restauranten af. Det var lige 1 times tiltrængt pusterum.

Louis Vincent kigger på de skønne pingviner

 

Her i efterårsferien har LEGOLAND åbent til kl 21 og kl 20 var der fyrværkeri – det var rigtigt fint med lidt uhyggeligt musik og selvfølgelig kom ghostbusters sangen også.

Selvom man er 22 måneder er der en masse spændende ting man kan lave og kigge på i Legoland

Halloween i Legoland

Der bliver kigget

Det var nogle trætte børn vi kørte hjem med, men allerede på vej ud af parken spurgte de hvornår vi kom igen.

Den fine miniatureby var også pyntet op til Halloween

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie med børn