Halloween i Legoland

Kærestetur til London

Inden sommeren besluttede vi at tage en kærestetur til London – uden børn.

De blev alle 4 passet hjemme, mens vi var afsted og har haft en fest skal jeg lige hilse og sige ?

En lille getaway – kærestetur til London, hvor er det fantastisk lige at kunne trække stikket fra dagens trummerum og praktik. Jeg havde undersøgt grundigt mht hotel inden vi tog afsted. Det måtte gerne være lækkert uden at koste en formue og have sjæl og charme. Det havde Town Hall Hotel. Lækre værelser og super charmerende – et hotel fyldt med historie da det tidligere har været rådhus. Se evt her for mere info omkring hotellet

Fantastisk lokale på hotellet hvor man også kunne spise middag

In action – så smukt hus. Receptionen er nede til højre ved marmorsøjlerne

Smukkeste lysindfald

Klar til at indtage London ?

Vi ankom lørdag eftermiddag og efter den gravide lige havde slappet af ovenpå flyveturen og transport var vi flyvende. Vi havde egenligt kun nogle enkelte punkter på listen over hvad vi gerne ville se, da vi har været i London flere gange før. Vi tog til Borough Market – vi nåede lige at få lidt af det sidste med da de var ved at pakke ned. Super hyggelig stemning og atmosfære. Vi lavede et pitstop for at få lidt let at spise. Når den gravide er sulten er det ikke om 1/2 time men nu ?.

 

The Globe – Borough Market som nogle måske også kan genkende fra Bridget Jones’s Diary

London by Night

Herefter var vi ude på noget af en gåtur (vi gik 13 km den dag) og lidt med tuben inden vi ankom til restauranten. Vi spiste der for 11 år siden fik vi regnet os frem til og C bestilte bl.a sort pasta med hummer som han også fik dengang – vildt at de stadigvæk havde det på menukortet. Ristorante Il Convivio er som navnet lyder Italiensk og super lækker mad – se lidt mere info her om restauranten. Det er en sød veninde der i tidernes morgen anbefalede den til os. Vi sad næsten ved samme bord som for 11 år siden og det var lidt vildt at sidde der igen med 4 børn derhjemme og en 5 i maven. En storfamilie ?, det tror jeg egenligt ikke at vi havde forestillet os dengang.

Skønneste Italienske restaurant I London

Dag 2 besøgte vi bl.a Harrods, men jeg laver et seperat blogindlæg senere på ugen – Harrods er så fantastisk og fortjener næsten sit eget indlæg. To be continued……..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween i Legoland