Kærestetur til London

Jul i Harrods

Harrods – London – Knightsbridge. Man behøver næsten ikke sige mere. Dette fantastiske stormagsin er synonym med luksus, service og historie. Her i juletiden syntes jeg det er ekstra fantastisk – som taget ud af en julefilm. Legetøjsafdelingen er overdådig og jeg tror næsten mine børn kunne have tilbragt en hel dag der hvis de havde været med ?. Smukt opdækkede juleborde til inspiration, juletræer med lys og gaver under. Jeg er allerede ved at være i juletopform.

Womenwear – her kan shoppes alt fra Valentino til Dolce & Gabbana, man kan også bare kigge ?

Da min mand og jeg var i London sidste weekend var det et must fra min side at vi skulle til Harrods. Da vi nåede HIFi afdelingen var interessen vakt hos min mand?. Højtalere til 2 mill, er alligevel ikke noget man ser hver dag.

Harrods

Stueetagen i Harrods – her er der lækkerier at finde

Der er smukt i Harrods – så enkelt er det. Stueetagen med forskellige delikatesser og speciliateter, de smukke gamle egetræstrapper og rulletrapperne der får en til at tro man er i Egypten. Da jeg bliver mødt af en ekspedient der spøger “what can I help you with today mam?” fuldender det oplevelsen. Nej jeg kommer desværre ikke i Harrods hver uge, snarere hvert 10 år men hvis jeg gjorde ville jeg helt sikkert have en del af de smukke grønne poser derhjemme.

Jul i Harrods

En dejlig blød julebamse hvor der står årstal og Harrods på – Et sødt minde fra en skøn weekend i smukke London og fantastiske Harrods

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestetur til London