Jul i Harrods

Mamamaria

vinterdag

Nogle glade drenge i sneen, aldrig for koldt med bare ben 🙂

 

Så blev det tid til en lille update.
Jeg har ikke været så aktiv på bloggen det sidste stykke tid, dette skyldes bl.a at jeg har skiftet navn – mortil4 passer jo snart ikke mere 🙂
Istedet har jeg flyttet min blog og oprettet en ny der hedder mamamaria.dk

Jeg håber I vil følge med her og på min instagram profil som også har skiftet navn til mamamaria.dk.

Maven vokser og det er en lille pige vi venter os. Troede næsten ikke vores egne ører da vi var til scanning og jordemoderen fortalte det. Vi har jo 4 drenge så troede ikke det var muligt at baby var en pige. Drengene blev utroligt glade, de havde ønsket sig en lillesøster – at det nok bliver en fodboldpige i strutskørt er noget helt andet :-).

gravid-25

Sikke det går – men der er nu alligevel et stykke tid til april måned og lillepigens ankomst

 

Jeg er i uge 25 nu og syntes godt jeg kan mærke at jeg bliver lidt tungere i det. Syntes garderoben måtte fornyes lidt her til jul og blev fristet da H&M idag sendte tilbud ud med 40% på udvalgt festtøj endda med gratis fragt – whats not to like. Der var også lidt kjoler fra deres MAMA kollektion bl.a en sød blondekjole. Så hvis der er andre der mangler lidt til festgarderoben så er det ind og kigge. Tilbuddet udkøber imorgen.

Hav en dejlig 3 advents aften – tænk om 1 uge er det juleaften…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Harrods