Fri for kemi - Mommy Care

Babyindkøb med store besparelser

Så blev det d. 3/1. Om ca 3 måneder kommer vores dejlige lille prinsesse og hold op hvor vi glæder os. Store som små.

Om 2 måneders tid går jeg på barsel, der er stadigvæk lang tid igen, men jeg ved at tiden går hurtigt og der er en del gøremål der skal ordnes inden baby kommer. Først og fremmest på mit arbejde, så alt er klart til jeg går fra. Men jeg skal også have styr på tøj og udstyr til lillepigen og det er jo ikke det værste at hygge sig med 💕. Det sidste får jeg nok først på plads når jeg er gået på barsel, men er begyndt at at rydde lidt op i tøjet for at se om noget af drengenes babytøj kan bruges. Selvfølgelig kan hun blive iklædt blåt fra top til tå, men jeg er bange for at jeg kommer til at gå all in på lyserødt nu jeg kan få lov.

En sød veninde var forbi med tøj fra hendes datter og jeg har hygget mig med at kigge det igennem. Så er udsalget i øjeblikket heller ikke helt af vejen – her er der også kommet lidt lækkert hjem med posten (se bl.a tidligere indlæg med børnetøj her)

Herudover mangler vi en autostol til baby, vi solgte den autostol fra Stokke som vi havde til Louis Vincent, så må på udkig efter en ny. Tænker at den ikke nødvendigvis behøver at være ny, det er alligevel reletivt kort tid de bruger den.

Men pt ser indkøbslisten sådan ud:

Babytøj str 50/56/62

Autostol

Babysengetøj

Stofbleer – trænger til nogle nye

Uro til puslearr

Babyindsats – Newborn til Stokke Trip Trap stol. Praktisk talt uundværlig med mange børn omkring middagsbordet

Babynest – fantasisk at lægge baby i

Betræk til ammepude

Babylagner

Rangler og andre hyggeting til babypige

 

Alle pusletingene og puslebordet (har vi snart brugt non stop i 10 år) har jeg og vi har en City Elite klapvogn hvor jeg har købt barnevognsoverdelen (deluxe pram). Den er virkelig super fantastisk. Nem at slå sammen til bilkøreturene og kan med lethed køres med en hånd. Med 5 børn skal det være hurtigt og effektivt når vi er på farten.

Udsalget kører jo stadigvæk i stor stil og jeg har surfet rundt på nettet for at finde lidt gode tilbud. Fandt igår en super fin babynest fra sovedyret.dk som i øjeblikket kører med nogle rigtigt gode tilbud. Glæder mig til den kommer med posten.

Babynest fra Musli

Babynest fra Musli med rosa striber

Så har jeg sørme også fundet lidt mere lækkert babytøj. Lovelymine.dk har udsalg med op til 60% så der røg lidt skønne babyting i kurven.

Skønne babydragter fra MarMar og Lively

Skønne babydragter fra MarMar og Lively

 

Og så er mine fine babyindkøb fra Childrensalon.com også kommet fra UK

Søde Kenzo dragter

Søde Kenzo dragter

Som jeg tidligere har skrevet i dette indlæg her er jeg glad for App Reshopper. Både til køb og salg. Jeg fandt en masse sødt tøj i super stand hos en sød mor.

Så fint tøj fundet på Reshopper

Så fint tøj fundet på Reshopper

Cam Cam har også startet udsalg på deres hjemmeside se mere her. Her fandt jeg bl.a betræk til ammepude og sødt nattøj til Louis Vincent med 60 % rabat.

Sødeste babysengetøj fra CamCam - står på ønskelisten

Sødeste babysengetøj fra Cam Cam – står på ønskelisten

Syntes det er så fint babysengetøj fra Cam Cam – en af nyhederne. Har skrevet det på ønskelisten😊

Her er link til lidt mere børnetøjsudsalg med op til 60% tryk her

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fri for kemi - Mommy Care