25% rabat på nyheder til børn

Gravid uge 32

Dejligt at bruge mors mave som hovedpude og lillesøster kvitterer tit med et spark

Dejligt at bruge mors mave som hovedpude og lillesøster kvitterer tit med et spark

Fredag er skiftedag – forstået på den måde at baby runder endnu en uge i maven og jeg er blevet lidt større og lidt mere besværet af en meget aktiv baby.

Maven vokser og baby er ca 39 cm lang, baby skal kun lige fordoble sin vægt i de næste 8 ugers tid

Maven vokser og baby er ca 39 cm lang, baby skal kun lige fordoble sin vægt i de næste 8 ugers tid – håber ikke det også gælder min vægt…..

Det er jo super fantastisk jeg er gravid i uge 32 og der er ca 60 dage +/- tilbage før lillesøster kommer. Det bliver så fantastisk og selvom det er 5 gang jeg er gravid, er jeg ret spændt på om det er anderledes at få en pige. Tøjndkøbene har været så hyggelige, må sige at jeg svælger lidt væk i søde dragter og tilbehør.

Gravid uge 32 - status

Gravid uge 32 – status

Heldigvis går graviditeten så fint og udover at jeg går hos en sød massør/fys der løsner op for spændingshovedpiner som jeg har haft en del af, er jeg stadigvæk flyvende på de høje hæle. Ej ok, måske ikke flyvende i tempo, men jeg har ingen problemer med at have dem på og jeg elsker mine høje hæle.

Louis Vincent på 2 år og jeg er ikke helt enige om hvor meget mor kan bære rundt på ham. “Moaar op” siger han, men han er lidt en tung basse at bære rundt på kan jeg mærke, så vi er en del siddende på gulvet efterhånden og han bruger min mave som hovedpude.

Jeg er lidt spændt på hvordan Louis Vincent reagerer når lillesøster kommer. Han er super sød ved de andre mindre børn i vuggestuen og henter legetøj til dem, sutter etc, men når man pludselig skal konkurrere om sin mors opmærksomhed med en lille baby, kan det godt være han bliver lidt utilfreds. Men tænker at han nu nok hurtigt får set hende an og han er jo stadigvæk min lille skat som forsat vil få ufattelig meget opmærksomhed.

Dejlige indkøb til lillesøster, sødeste badebukser, musikuro og pusleunderlag

Dejlige indkøb til lillesøster, sødeste badebukser, musikuro og pusleunderlag

Læs mere her om da der var 2 streger på graviditetstesten

Gratis babypakker læs mere her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% rabat på nyheder til børn