Gravid uge 32

Barndomsdrømme i Søstrene Grene

Ej men altså, så kom der en masse fine ting til de små fra Søstrene Grene i butikkerne idag – barndomsdrømme kalder de kollektionen (se mere her) –  og hold nu op den er fin og man får meget for pengene.

Søstrene Grene søde babyting til værelset

Søstrene Grene søde babyting til værelset

De stakkels medarbejdere fyldte op hele tiden kunne jeg se, for der var ikke meget på hylderne da jeg kiggede forbi og der gik ikke længe før det blev revet ned igen at ivrige kvinder og de fyldte op med paller hele tiden. Men hvor må det også være fedt at ens varer er så populære.

Der har også været ret meget hype omkring denne fine kollektion til de små, så kan godt forstå det. Søde æsker, kasser, natlamper, dækservietter til 4,40 kr, service (kopper, skåle og tallerkner) og ikke mindst de sødeste kort til når baby er lille om de små/store milepæle til 29,- kr.

Så mange fine ting

Så mange fine ting

Louis Vincent og lillesøster kommer til at dele værelse på et tidspunkt, når hun rykker ud af soveværelset. Derfor kunne jeg ikke gå all ind på lyserødt, men nogle fine ting fandt jeg, uden det blev alt for prinsesseagtigt. Glæder mig meget til at tage de fine ting i brug. Andre der har været forbi Søstrene Grene og kigge på barndomsdrømme kollektionen?

Hvis der er nogle der mangler inspiration til gratis babypakker så læs med her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 32