Getaway til Malmø

Vitaminer under graviditet

Reklame

Jeg har stille og roligt nedtælling til lillesøsters ankomst her start april måned. Det bliver så fantastisk og hele familien glæder sig meget.

Der sker jo en hel ufattelig masse ting med kroppen under en graviditet og jeg er lige forbløffet hver gang jeg har været gravid over, hvordan kvindekroppen kan være hjem for en lille baby i 9 mdr. Det er ret så fantastisk. I øjeblikket vokser lillesøster ca 200 g om ugen, så der skal lidt ekstra vitaminer til under graviditeten for at jeg er sikker på at både baby og jeg får hvad vi skal have.

Timeout - og hey striber slanker :-)

Timeout – og hey striber slanker 🙂

Ingen tvivl om at kroppen er sat på overarbejde. Især her i tredje trimester (uge 36) som jeg er i nu, er kroppen god til at fortælle mig at nu skal jeg lige tage en slapper. Har det jo bedst med at styrte rundt med 110 km i timen og have en masse bolde i luften. Det kan man altså bare ikke 100% hele tiden og så er det jo godt at kroppen selv siger, at nu er det lige tid til at sætte sig et øjeblik.

I morges da jeg mødte på arbejde, blev jeg mødt af et skilt, at elevatoren var ude af drift – alle 3!!!! Overvejede kraftigt at sætte mig i et hjørne i indgangspartiet og have arbejdsplads der, for at gå op til 7 sal syntes næsten uoverskueligt. Men iført høje hæle, computertaske etc fik jeg bestiget bjerget :-).

Nem, hygiejnisk og praktisk at have i tasken

Nem, hygiejnisk og praktisk at have i tasken

Apropos vitaminer under graviditet, har jeg igennem de sidste par måneder været så heldig at teste Zentaboxs koncept med vitaminer, som bliver sendt hjem direkte til din dør. Jeg har tidligere skrevet et indlæg – læs meget mere her og jeg syntes virkelig at det er et super koncept. Man har jo brug for vitaminer igennem hele livet. Ung som gammel, mand, kvinde, sportsudøver, gravid, ammende etc – behovet ændrer sig hele livet og det er rart at vide, at man får den optimale dækning af sit vitaminbehov.

På Zentabox hjemmeside tager du en sundhedstest og her får du af vide hvilke vitaminer der vil være godt for dig.

Her i min graviditet blev jeg kontaktet af Zentabox, da de kunne se jeg gik ind i 3 trimester (havde skrevet terminsdato til dem tidligere) og ifølge anbefalinger skulle mængden af fiskeolie ændre sig. Så føler man sig virkelig i trygge hænder – super service og opmærksomhed – dejligt.

Jeg har været så heldig at få en speciel rabatkode til mine læsere, som vil give jer 50% i rabat på den første Zentabox i bestiller – rabatkoden er mamamaria. Så prøv at gå ind på Zentabox og tag en gratis sundhedstest.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getaway til Malmø