Mens vi venter på baby

Endelig kom vores lille pige

Der har været lidt stille på blogfronten men for 2 uger siden blev jeg mor for 5 gang og har levet i babyboblen siden. Jubiii – endelig kom vores lille pige. Egenligt gik jeg “kun” 3 dage over termin. Jeg plejer at gå 10-14 dage over, men med tanke på at jeg nok var blevet sat igang senere på ugen var det dejligt at hun selv besluttede hvornår hun ville møde verden.

Storebror og lillesøster - mit hjerte smelter

Storebror og lillesøster – mit hjerte smelter

Fødslen gik rigtigt fint. Begyndte at få småveer søndag aften, vidste ikke om det var lidt voldsommere plukveer eller egentlige veer, men da de kontinuerligt forsatte efter vi var gået i seng vækkede jeg C ved 01 tiden og sagde at det var ved at være tid til at tage på Hillerød. Fik pakket det sidste til hospitalstasken, C fik ordnet autostol som stadigvæk stod i emballage i garagen, tøj blev lagt frem til ungerne og mormor blev ringet ind.  Var på Hillerød ved 02:30 tiden og fødte ved halv ti tiden så egentlig en ok hurtig fødsel, men med de sidste 2 fødsler på henholdvis 25 min og 1 1/2 time havde jeg nok sat næsen op efter nogenlunde samme længe. Men prinsessen ville det anderledes og veerne gik i stå. Med zoneterapi og akupunktur kom der dog for alvor gang i dem igen og så gik det stærkt. Fødte på Hillerød og det var en fantastisk oplevelse. Søde, omsorgsfulde og dygtige jordemødre, en afslappet og hyggelig stemming og ikke mindst jeg følte mig i trygge hænder. Derudover var min dejlige mand en kæmpe hjælp – det er efterhånden teamwork med vores 5. fødsel.

Vores lille prinsesse

Vores lille prinsesse

 

3 timer efter fødslen vendte vi næsen hjemad, hentede yngste lillebror i vuggestuen og da vi kom hjem stod de 3 ældste klar med et hjemmelavet Velkommen hjem skilt – simpelthen så sødt. Så blev der ellers kysset på lillesøster til den helt store guldmedalje – og ja det bliver der faktisk stadigvæk – de er så glade for hende.

Hendes fødsel blev fejret med lyserød champagne og Sushi – velkomme til verden Rose Emilie, vores lille skat.

Yngste storebror på 2 år med lillesøster. Lige pludselig er han blevet meget stor.

Yngste storebror på 2 år med lillesøster. Lige pludselig er han blevet meget stor.

Når mor til 4 bliver mor til 5 – lidt tanker her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi venter på baby