Endelig kom vores lille pige

Babyfotografering

Imorgen er Rose Emilie 5 uger gammel. Hold op hvor tiden flyver afsted. Jeg syntes jo næsten at hun altid har været her. Ej, ikke helt – men hverdagen med hende og de 4 storebrødre er bare gået så fint. Det er ikke fordi vi keder os vil jeg lige indskyde 😜. Der er gang i huset fra 05:30 til 23:00, men heldigvis er dagene fyldt af sjov og latter, såvel som at man nogle gange er den dumme mor når der skal dækkes bord, laves lektier eller man ikke lige må skubbe til sin bror.

479d8f70-b4aa-48e9-aa69-a9d27b95347c

Rose Emilie 1 måned gammel

Lillesøster er jo med til det meste så hun er vant til at være på farten. Første køretur hvor vi alle 7 var i bilen var lidt vild. Vi fylder godt op 😊.

I sidste uge fik jeg taget billeder af Rose Emilie hos en fotograf. Vi plejer faktisk hvert år at få taget familiebilleder – nåede det så ikke sidste efterår som vi plejer. Men vi har ikke fået taget nyfødt billeder før. Det var en rigtig god oplevelse og fik nogle fine billeder. Hun var præcis 1 måned gammel da de blev taget, så det er dejligt at kunne kigge tilbage på. Tiden går så hurtigt når de er nyfødte – de vokser så stærkt.  Jeg havde taget lidt forskelligt tøj med til babyfotograferingen men ellers ikke noget. Jeg kan bedst lide når billederne er søde og naturlige og fotografen havde en sød kurv og et blødt tæppe som vi brugte en del til at ligge hende i. Undervejs var der tid til amning og tøjskift og alt foregik i et afslappet tempo.
Det lykkedes fotografen at fange et lille smil, så hyggeligt.
Babyfotografering

Min lille prinsesse

Jeg tager selv en masse billeder hver dag af alle børnene og vores oplevelser, men det er bare nogle andre billeder man får når det er en professionel med det rigtige udstyr der står bag.
Læs mere her om da lillesøster kom til verden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom vores lille pige