Babyfotografering

Favoritter til baby

Petit Bateau laver de skønneste bodier bl.a med fine blomstermotiver. Jeg er fanJeg har købt mine hos Mollyogmy.

Jeg nyder min barsel, baby og sommeren. Whats not to like. Rose Emilie er 11 uger imorgen og er så glad og sød. Hun smiler rigtigt meget og det er svært ikke bare at kigge på hende hele dagen.

Vejret har været lidt omskifteligt de sidste par uger – personligt glæder jeg mig vildt meget til det bliver højere temperaturer i næste uge. Når vejret skifter kan det være lidt svært at finde ud af hvad baby skal have på.  Her er nogle af mine favoritsæt til Rose Emilie. Har I nogle ynglingssæt?

Wheat dragt med det fineste blomsterprint. Fantastisk kvalitet – holder form, farve og blødhed vask efter vask

 

Lækker newborn dragt fra Marmar med golddust – så fin blød og lækker.

Til de lidt køligere dage – skøn kanindragt fra svenske Livly. Rose Emilie fik den på i går aftes til Sankt Hans da vi var på Sletten Havn og se bål. Den var dejlig lun.

Jeg er ret pjattet med Kenzos print – syntes det er skønt også til mine drenge

Joha har lavet en af mine absolut ynglingsdragter. Den er i uld og silke. Perfekt både til de varme og kolde dage og med hulmønster og blonde. Simpelthen så lækker og en jeg bliver nødt til at købe i større størrelser når hun vokser ud af den. Fåes også som body med lange ærmer. Se den her

Skønneste dragt fra Marmar. Fik den i barselsgave og er så vild med printet at jeg også har købt bloomers og sød sommerhat

Sødeste dragt fra Småfolk og der er glimmer på 😊. Se den her hos Felie som har 50% på alt også nye varer. Se kode på deres side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyfotografering