Fashion nyheder og udsalg med 50% (+ min rabatkode)

Er der andre der er trætte af børnenes tøj der forsvinder?(plus reklamekode)

Reklame | Kender I det når børnenes tøj på magisk vis forsvinder, i vuggestuen, børnehaven, skolen, fodbold, tennis etc? Puf – forsvundet ud i det blå. Måske er man heldig at det dukker op igen, men mange gange gør det ikke

Med 5 børn kender jeg det desværre alt alt for godt. Nogle gange dukker tøjet op igen, andre gange gør det bare ikke. Vildt irriterende når man bruger penge på tøjet og tid på at lede efter det. Med mærker fra Børneflapper er det en hel del nemmere at holde styr på tøjet. Jeg har brugt dem siden i sommers og de holder så godt også på madkasser, drikkedunke etc og går fint at komme i opvaskemaskinen.

Mærkerne kan sagtens pilles af igen. Det er super smart. Så kan tøj og ting gå i arv til søskende, gives videre eller sælges.

Derudover er mærkerne fri for skadelig kemi. Udover at der ikke bruges blæk, så er mærket og limen også fri for BPA og ftlater, som bl.a er mistænkt for at være hormonforstyrrende.

Navnemærker i alt så tingene ikke forsvinder – tager 3 sekunder

Lige nu har jeg sat mærker på vanter, huer og andre accessories, ting der også har det med at forsvinde. Syntes vi har en utal af enlige vanter. Det er næsten lige som med strømper – men det er en hel anden historie….

Gør det også nemmere for pædagogerne at holde styr på børnenes tøj

Brug min rabatkode sønderbo20 og få 20% rabat hos Børneflapper lige nu –  husk du kan også købe reflekser med navn lige til at klistre på. Super smart især hvis man cykler med ungerne.

Børnecancerfonden logo

Børneflapper støtter Børnecancerfonden.

For hver 90 stk Børneflapper de sælger, donerer de kr. 1,- til Børnecancerfondens arbejde.

Hvis man vælger  at benytte ovenstående logo som ikon, donerer de kr. 5,- i stedet for kr. 1,-

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion nyheder og udsalg med 50% (+ min rabatkode)