Hvad siger du til også at få en lidt nemmere hverdag?

Foråret – ynglings årstid nu med allergi (og Ecooking – 25% rabat (reklame)

Foråret er over os og hvor er det fantastisk. Det er min absolut ynglings årstid på hele året. Alting blomstrer, det hele er så pænt lysegrønt og det er lyst efter kl 17. Halleluja – vinteren syntes jeg godt kan være hård at komme igennem. I år har jeg så åbentbart fået en lækker allergi med til, at supplere det ellers skønne forår med. Det har jeg simpelthen aldrig haft før. Anede ikke hvorfor pokker det kløede sådan på ben og arme og jeg indimellem havde svært ved at få vejret. Jeg er sådan en det går til lægen og siger, du må simpelthen lige få fikset mig så jeg kan fungere – mor til 5 har ikke tid til at skrante. Men der gik så lige 14 dage hvor jeg har rendt rundt og ikke været på toppen. Så med lidt piller jeg kan tage løbende og et hiv i en maske så kører det igen, men for pokker det er anstrengende.

Ecooking starterkit

I denne proces har jeg haft ekstra fokus på min hud og bl.a brugt en lækker multi olie fra Meraki og så har jeg for alvor fået øjnene op for Ecookings produkter. Deres ansigtscremer er vidunderlige og i går aftes prøvede jeg en serum kapsel – hold nu op den var helt fantastisk. Min hud blev silkeblød. Der er også en peelmaske som jeg skal prøve, den skulle være helt fantastisk. Jeg har faktisk mulighed for at tilbyde 25% rabat på alle mærker hos Purefamily frem til 5/5. Her kan du bl.a købe produkter fra Ecooking (der er et lækkert starterkit med bl.a dag/nat creme serum kapsler og andre lækkerier), Urtekram, Grums Aarhus og mange flere. Rabatkoden hedder maria25

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad siger du til også at få en lidt nemmere hverdag?