Vil du have et godt tip?

Renault Grand Scenic – en familiebil med plads til storfamilien

Annonce for Autohuset Vestergaard

En familie på 7 kræver sin plads. Hverdagen er til tider kaotisk, men alligevel forholdsvis nogenlunde organiseret kaos. Alligevel står jeg næsten hver morgen kl 08:00 hvor alle 5 unger egentligt gerne skulle sidde i bilen og leder efter en manglende sko, en kan ikke finde sin vinterjakke, den 3 har glemt madpakken på køkkenbordet og ham på 3 år har selv taget sko på og med bananfødder går han muntert ud til bilen.

Vi har brug for en bil med god plads til drenge med lange ben, autosæder til de yngste og god komfort. Vi elsker at køre i bil og sommerferien går for det meste sydpå i bil.

I øjeblikket kører vi i en skøn Renault Grand Scenic med 7 sæder fra Autohuset Vestergaard og den er virkelig fantastisk til en stor familie.

For det første er køreglæden stor, den kører fantastisk og automatgearet er jeg personligt ret begejstret for. Bilen ligger godt på vejen og alle store som små sidder godt i bilen. Der er en dejlig stor skærm så man har overblik over radiokanaler, navigation, telefon etc. I øjeblikket hvor det er koldt om morgen og der er frost på ruderne går der et par minutter så er bilen dejlig varm, frosten er væk fra ruder og sidespejle og da morgenerne især er hektiske er det dejligt at det ikke er en yderligere stres faktor at komme ud til en bil hvor man skal bruge tid på at skrabe ruder.

Vi elsker at skråle højt med når radioen kører, heldigvis er Bose anlægget i bilen så lækkert at det sagtens kan overdøve os – nok meget heldigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have et godt tip?