Louis Vincent har testet Semper

Hverdagen lurer

De 2 ældste starter skole senere denne uge i henholdsvis 2 og 3 klasse og Conrad starter i miniforskole. Yngstemanden er i vuggestue så ikke de store ændringer der. Han bliver kun ældre og mere fræk…

Selvom vi begge er startet på arbejde efter ferien, starter hverdagen først for alvor når skole, sportsaktiviteter og ikke mindst Forældreintra ?starter op. Så begynder den helt store planlægning igen. Med 4 børn er det med at holde tungen lige i munden og tænke lidt kreativt ind imellem for at få puslespillet til at gå op i en højere enhed.

Louis Vincent på farten i går i Sommerland Sjælland – dejlig tur.

Sport om eftermiddagen fylder rigtigt meget. Fodbold, tennis og svømning bliver der dyrket meget intenst. Især fodbold som står på programmet hver ugedag og kamp i weekenden. Jeg har måtte sætte mig ind i en del regler og udtryk ? og har nogle drenge der elsker fodbold. Selv yngstemanden på 1 1/2 år giver den gas – herligt. Tænker vi kommer til at hænge ud i fodboldklubben i mange år. Det er jo også en af de gode ting ved at have mange børn – man er sjældent kun med til noget i en kort periode (medmindre det virkeligt ikke interesserer børnene), vi går all in og er med år efter år?.

2 brødre der hygger max

Nå, men sådan en 6 ugers skoleferie sætter hele den normale hverdag på stand-by – et tiltrængt pusterum og det er fantastisk både for børn og voksne. Elsker også spontaniteten ved at kunne tage på stranden og bade efter aftensmaden (mellem bygerne?), eller slappe af hele familien til filmaften på en hel normal onsdag i børnenes sommerferie og hele familien nyder det big time.

Men hverdagen banker på lige om lidt og det er også helt ok. Nu er vi ladet op og klar og så er der jo ikke så længe til efterårsferien ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vincent har testet Semper