Foråret - ynglings årstid nu med allergi (og Ecooking - 25% rabat (reklame)

Vil du have et godt tip?

Reklame med rabatkode| Jeg er ret pjattet med Emma. Hos Emma.dk kan man købe lækre mærker til en virkelig god pris.

 

Personligt gør Moroccanoil noget rigtigt godt for mit hår – de har mange plejeprodukter til krøllet hår og så er det samtidigt pænt at have stående – total win/win. Produkterne ligger i den lidt dyre ende, men heldigvis er det nogle andre priser man betaler hos Emma.
Når man shopper hos Emma kan man se hvad normalprisen for produktet er og hvad din Emmapris er. Det er meget overskueligt.
Man kan blive medlem med sin første ordre. Den første uges medlemskab er gratis (herefter automatisk 85,-/md.) og kan opsiges når det passer dig.
Jeg kan fortælle dig, at jeg meget hurtigt har tjent de 85,- kr ind hver måned. Fortalte jeg at der altid er gratis fragt – det er virkelig fantastisk og altid meget hurtig levering.
Hvis du bruger dette link https://www.emma.dk?ref=sø71999 får du 50 cashpoints (svarer til 50kr) sat ind på din Emmaprofil som du kan shoppe for.
Mine nye ynglingsparfume Lady Million fra Paco Rabanne fandt jeg også hos Emma – selvfølgelig til en rigtig god pris.
Af andre lækre mærker kan nævnes Biotherm, Burberry, Bvlgari, Chanel, Chloe, Clinique, Dior, Elizabeth Arden, for blot at nævne nogle af dem.
Hvis du også har en gang til lækre produkter til gode priser, så kig ind hos Emma.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foråret - ynglings årstid nu med allergi (og Ecooking - 25% rabat (reklame)