Weekend getaway - Stockholm

Bilferie med 4 børn på bagsædet

Er lige kommet hjem fra en suveræn ferie. Helt fantastisk og meget impulsivt – så impulsivt at vi bookede onsdag aften og startede bilen op fredag eftermiddag efter jeg kom fra arbejde. Elsker at kunne være spontan især når vi er 6 mand der skal afsted. At jeg stod op kæmpede lidt med at pakke torsdag aften da det jo ikke helt var planlagt er en anden sag. Ej, faktisk har jeg aldrig pakket så hurtigt og vi manglede ikke noget på ferien.

Bilferie med 4 børn kan være muntert. Skal lige sige at vi holdt stille og ventede på far, så alle er normalt fastpændt under kørsel. Men billedet betegner meget godt at drengene er gode til at give den gas. Lillemanden på 1 1/2 år klarede turen så fint, vi tog nogle stop men han var munter det meste af tiden. Så længe madmor – mig – kunne levere kiks, vand etc om på bagsædet i en lind strøm var der nogenlunde ro på. Men jeg har ikke tal på hvor mange gange vi er blevet spurgt – hvornår er vi der. Hvad svarer man,”lille skat om 17 timer…….”. Eller jeg skal tisse, 10 min efter vi lige havde haft stop og alle var blevet bedt om at tisse af.

Der blev kørt noget is ned. Turen gik til Italien og det kræver is hver dag for den er jo alt for lækker. Det kræver afvending at komme hjem igen. Gelato con fragola var meget populært.

Vi fik kørt næsten 5000 km på de 14 dage, km har det jo med at løbe op – især når mor er bag rettet og får kørt 1 time i den forkerte retning da vi skulle besøge nogle gode venner der også var på ferie i Toscana. Men for pokker, GPS fjernede lige et bogstav fra byen som jeg ikke lige fik set og mange af byerne hedder jo næsten det samme. Jeg var ikke populær, da en Italiener ovenikøbet var ved at køre ind i siden på os i en rundkørsel trængte jeg seriøst til en drink da vi endelig kom frem. De kører en smule hidsigt i Italien og syntes nu selv jeg kører friskt til, er vant til den Københavnske trafik. Skal lige sige at det var den eneste strækning jeg kørte ellers var det manden min der sad bad rattet.

Nå, men nu er vi vel hjemme igen og arbejdet starter igen imorgen. Godt ladet op med solskin, rødvin, børnegrin og kærlighed – så kører det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend getaway - Stockholm