Skønhedsprodukter i efteråret

Børnetøj nyt – genbrug

Et omskift i vejret betyder også et kig i børnenes garderobe. Det er især som om alle bukserne er krøbet her hen over sommeren, hvor det har været shortstid.

Nu har jeg jo 4 drenge, så flere ting går i arv og bliver genbrugt, men der skal alligevel også købes en del nyt. Hullede bukser, trøjer med pletter etc bliver naturligvis smidt ud og når man er nummer 3 eller 4 i flokken skal man også have nyt tøj indimellem og ikke kun arve.

Jeg holdt fornyligt et PompDeLux arrangement – det er altid super hyggeligt og bl.a deres jeans er fantastiske. Jeg har nogle slanke drenge og de sidder simpelthen super godt på dem og kvaliteten og prisen er iorden.

Pompdelux Petit Sofie Schnoor Tommy Hilfiger

Lidt fornyelse af efterårsgarderoben

 

Men jeg handler også brugt og sælger.  Især den yngste Louis Vincents tøj sælger jeg når han er vokset ud af det. Det er som regel næsten ikke slidt og tit nemt at sælge videre. App’en Reshopper og siden Trendsales bruger jeg – især Reshopper er jeg glad for. Her køber jeg også nyt. Man kan søge på tøj i en radius fra 1 km – 20 km. Super smart hvis man finder noget i nærområdet man lige kan hente og det ikke skal til at blive sendt. Der er også legetøj hvis man lige mangler eller skal af med noget af juniors aflagte.

Da jeg fik mit første barn skulle han ihvertfald ikke gå i genbrugstøj, men jeg er kommet på andre tanker. Hvis tøjet er pænt og uden den store slidtage, hvorfor så ikke give det lidt længere levetid. Har bl.a netop købt den skønne blå Tommy Hilfiger dunvest og Ralph Lauren strikbluse til min næstældste. Når jeg selv sælger syntes jeg det er fedt at andre kan få glæde af det og så er der jo lidt ekstra penge til at fornye garderoben med – det er win-win.

reshopper

Nyt og genbrug

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsprodukter i efteråret