Velkommen til mit univers

Selvforkælelse

Der ligger den skønneste lille butik i en af pavillonerne i Kongens Have i København – det er en lille skønhedsoase der emmer af ro og dejlige dufte når man træder ind af døren. Butikken hedder I Love Beauty og Charlotte som har den laver de dejligste beautybokse med håndplukkede produkter. Hun sælger dem bl.a over sin hjemmeside og jeg har efterhånden købt en del af dem. Altid med et nyt tema. Der er en fin lille brochure i boksen så man ved hvordan man skal bruge de forskellige produkter og hun laver også en lille video.

Det er min selvforkælelse i en travl hverdag. Det er en luksus at kunne lægge sig 15 minutter med en ansigtsmaske og jeg kan næsten være 100% sikker på at mininum en af mine skønne drenge nok skal finde mig.

Det er altid skønt at blive introduceret til nye produkter og det er altid kvalitet. Der er også en lille fyr der syntes det er super spændende – nok se ikke røre :-).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til mit univers