Indkøbsliste: 15 liter mælk og 10 agurker

Mor du er en tyksak

Louis Vincent 2 år

Louis Vincent 2 år

Hold nu op hvor vi har en bestemt herre på 2 år herhjemme. Ved ikke hvad der sker, men lige omkring 2 års alderen har de en holdning til alt. Det kommer bag på mig hver gang  (ha ha). Næsten lige gyldigt hvad vi gør siger han nej og 5 sekunder efter gør han det, men han skal lige brokke sig først – det er meget vigtigt. Beder han om vand og giver jeg ham glasset bliver han sur, jeg stiller glasset og han tager det 5 sekunder efter. Det er næsten sådan hver gang. Herligt. Han har også en helt fantastisk evne til at sige “Ej mooaaarrr” meget bebrejdende med et skævt blik over noget der ikke lige passer ham.

Men må sige at han simpelthen er den sjoveste 2 årige, hold nu op det er mange gode grin han giver os. Han starter morgenen med at bede om kaffe – så er vi ligesom igang :-). Ej han vil have at far laver kaffe til mor (og det er hun helt ok med :-)) og så hygger vi alle 3. Det er inden resten af huset vågner – han er en early bird. Bagefter skal alle brødrene kysses og krammes – det er så hyggeligt og drengene nyder det.

Mor du er en tyksak - tak min søde skat

Mor du er en tyksak – tak min søde skat

 

Hans ynglingsord i øjeblikket er tyksak som ofte bliver sagt i samme sætning som mor – tak for det min skat, det er altså din lillesøsters skyld :-). Motorisk giver han den også godt  gas. Om det er vild dans til Guldreng eller børnesangen “hjulene på bussen” der kører på Spotify giver han den max gas og hvis der ligger en bold foran ham er han underholdt i det næste stykke tid.

fodbolddreng

Det bliver sjovt at se hvordan han bliver når lillesøster kommer til april måned, han er meget opsat på at tale om baby og pege på maven, men han er endnu for lille til helt at forstå at der snart kommer en lille en med fletninger som han også skal passe på når han bliver lidt større.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indkøbsliste: 15 liter mælk og 10 agurker