Børnetøjsudsalg med 60% rabat

Fri for kemi – Mommy Care

Reklame

Jeg har modtaget en kasse med en masse dejlige produkter fra Mommy Care som børnene og jeg allerede har taget i brug. Det er virkelig en skøn produktserie både til mor, baby og større børn, fri for kemi.

Mommycare

Louis Vincent nyder et skønt bad – dejligt med en velduftende blød lille skat 💙

Der findes en del baby og mor plejeprodukter på markedet, men produkterne fra Mommy Care er en hudplejeserie som er fri for kemi, dvs ingen parabener, mineralske olier etc. De er naturlige og økologiske. Samtidigt dufter de virkelig dejligt på den gode rene måde. Børnene er glade for kids shampoo og showergel og så er de nemme at dosere med en lille trykpumpe. Produkterne er med søde tegninger på, så de ryger også tit med i badet.

En masse super lækre produkter fra Mommy Care

Super lækre produkter fra Mommy Care

Jeg har brugt anti strækmærke cremen til min gravide mave og den er utrolig lækker, både i konsistens og duft, en fornøjelse at bruge. Jeg er så heldig, at jeg ikke har fået nogle strækmærker endnu fra mine tidligere graviditeter og det håber jeg forsætter med denne graviditet. Maven bliver flittigt smurt 🙂

Jeg glæder mig også til at bruge babyprodukterne når lillesøster kommer. Der er bl.a  plejende badesæbe, shampoo og baby massage olie som jeg glæder mig til at tage i brug. Der er også mulighed for at have ekstra fokus på hygiejnen. Mommy Care har en flaskesæbe som man bl.a kan bruge til rengøring af sutter og sutteflasker og der er ingen eftersmag. Der er også en kemifri desinfektionsspray til  f.eks legetøj, det er virkelig super, meget nemt og praktisk.

Louis Vincent som lige er blevet 2 år har haft stor glæde af den blebeskyttende creme, den er let at smøre ud og virker effektivt. I perioder har jeg brugt den ved hvert bleskift og den gør underværker. Den kommer lillesøster helt sikker også til at bruge.

Jeg har jo nogle meget aktive fodbolddrenge, og med eftermiddags aktiviteter udendørs stort set hver dag kræver det også lidt ekstra til huden i ansigtet. Selvom det ikke har været rigtigt koldt koldt endnu, er der stadigvæk dage hvor det er råkoldt og råt i vejret. Her har jeg haft brugt den vejrbeskyttende creme med stor success. Især min ene søn har lidt sart hud og den er så god til ansigtet og fedter ikke (for det vil han ihvertfald ikke have i ansigtet) – det er en keeper 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnetøjsudsalg med 60% rabat