Jeg har testet Mofibo

Hvad gør I med alle feriebillederne?

Sommerferiens fotobog, havde svært ved at begrænse mig så der er mange sider 🙂

Tilbage i gamle dage – vi taler om 90’erne, så måske ikke helt gamle dage, men alligevel. Jeg kan huske at jeg stod i fotobutikken og kunne vælge mellem en filmrulle med 24 eller 36 billeder. Hvis man skulle på en lidt længere ferie faldt valget på 36 – så kunne man give den gas. Hvis man var heldig var halvdelen af billederne ikke slørede og engang imellem ramte man momentet – men der var langt imellem. Fandt fornyelig nogle gamle billeder fra en ferie. Der er altså noget hyggeligt over at sidde med lidt krøllede billeder i hånden og negativerne vælter ud af den lille mappe 🙂 Nu knipser man til billedet er som man vil have det. Det betyder også, at på en ferie kan man nemt få taget hundredevis af billeder – jeg kan ihvertfald ?.

Men hvad gør man lige med alle de billeder. Får man kigget dem igennem? Nogle havner på Instagram og Facebook men hvad med alle de andre?

 

Jeg prøver – med stor tyk streg under prøver, at få billederne op at hænge. Hver af mine skønne 4 børn har en plakatposter med sjove og søde billeder af dem fra de var mindre og frem til sidste år hvor jeg bestilte den. At de først kom op og hænge sidste weekend hvor vi holdt housewarming og jeg fik C til at hænge dem op, det er en helt anden sag – nu er de i hvert fald oppe. Jeg har også magneter med sjove billeder af hele familien. I hverdagen er det hyggeligt lige at stoppe op engang imellem og mindes.

 

 

Min helt store udfordring hvert år er at få lavet en fotobog over billederne fra sommerferien. I år har jeg fået den lavet. Ved af erfaring at jeg skal lave den hurtigst muligt efter ferien så får jeg det gjort. Hvis der går nogle måneder – ja så kommer jeg aldrig rigtig i gang. Det er superhyggeligt at kigge ferieminder og børnene og vi voksne kigger i dem flere gange om året.

Så er der jo den obligatoriske årskalender med børnene som bliver givet hvert år til jul og jeg ender faktisk med hvert år at lave en til os selv.

Jeg har en hængeparti, mangler at lave fra vores bryllup, jeg ville elske af få lavet en bog – det er 14 år siden så det burde være på tide skulle man mene :-). Så har jeg et projekt her til weekenden , eller efterårsferien, eller juleferien eller…..

Magneter der løbende bliver opdateret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har testet Mofibo