Meraki Giveaway

Hvad siger du til også at få en lidt nemmere hverdag?

Reklame med rabatkode
Jeg sad lige og kiggede på min ordrehistorik hos Nemlig.com. Den første ordre lagde jeg august 2010, der var de lige startet op. Jeg husker det som om, at det var noget helt nyt at man kunne bestille sine varer hjemmefra og så ovenikøbet få dem bragt ud når man ønskede det. Dengang var vi en familie med 2 små børn. Her i 2019 køber jeg stadigvæk ofte hos Nemlig.com. Konceptet er stadigvæk det samme, dog tilpasset tidens gang og forbrugerens behov. Vores familie har også ændre sig lidt, vi har nemlig 5 børn nu og 2 af dem er stadigvæk små.
Her gør Nemlig.com det bare så dejligt nemt at være børnefamilie. Udvalget er stort, der er nærmest ikke det du ikke kan få hos Nemlig.com, dagligvarer og lækkerier fra Specialforretninger som Lagkagehuset, A.C. Perchs tehandel, Risteriet, Simply Chocolate og mange flere. Man kan bl.a også købe isenkram, legetøj (drønsmart når en af børnene skal til en børnefødselsdag), bøger og blomster.
Man kan bestille inden kl 12 og få levering samme dag. Det brugte jeg rigtigt meget da Rose Emilie nu 11 mdr var helt lille og jeg ikke lige havde det store overskud til at tage ud og handle. Pludselig fik jeg åbnet køleskabet og kunne se at udvalget til børnenes madpakker nok ikke helt var hvad de lige forventede til næste dag. Bleer til den lille der pludselig slap hurtigere op end forventet, modermælkserstatning you name it. Så hurtigt ind på Nemligs app og bestille. Super nemt, smart og prismatch med “almindelige” supermarkeder.
Engang i mellem har jeg været ude for, at der var mug i en bakke hindbær, en agurk så lidt kedelig ud eller andre småting men et opkald til Kundeservice og pengene er refunderet, en undskyldning og tit en kompensation.

Smukke blomster fra Nemlig.com og en rabatkode

I denne uge er vi igang med at prøve måltidskasserne. Vi har valgt “byg selv” kassen så vi selv har bestemt ud fra forskellige kategorier hvad vi godt kunne tænke os. Det er super lækkert. Forleden dag fik vi kødboller i karrysauce med blomkål. Igår laks med sprøde Røsti og Skyrsauce og idag står menuen på Kulmule (yes vi er glade for fisk her i huset).

Der er flere forskellige måltidskasser at vælge imellem, hvis man ikke er til byg selv kassen, bl.a familiekassen, vegetar kassen, øko kassen og andre.

Dinner is served

Det er så hyggeligt at børnene hjælper til med madlavningen – så er der lige pause fra Fortnite og den står på familietid

Prisen for en kasse til 4 personer i 4 dage starter fra omkring 660kr og opefter alt afhængig af hvad man vælger. Jeg har en rabatkoden Maria50 som giver dig 50kr rabat. Så kig ind forbi Nemlig.com og se om der ikke er noget der frister.

On a rainy day – levering til døren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meraki Giveaway