Familiebil til storfamilien

Indkøbsliste: 15 liter mælk og 10 agurker

Dagligdagsvarer, sværger til mine indkøbsnet - oldfashion men jeg elsker dem og godt for miljøet :-)

Dagligdagsvarer, sværger til mine indkøbsnet – oldfashion men jeg elsker dem og godt for miljøet 🙂

Jeg bliver tit spurgt om vi har et ekstra køleskab i storfamilien. Det har vi dog ikke, men der bliver konsumeret en del i løbet af ugen. Syntes det eskalerede en del efter sommerferien sidste år.

Jeg handler ind flere gange om ugen og noget der står på indkøbslisten hver gang er bl.a:

Mælk

Havregryn

Krydderboller

Agurker

Yoghurt

Tror jeg handler ca 15 liter mælk, 3 pakker havregryn og 10 agurker om ugen. Der er også et stort forbrug af tandpasta og køkkenrulle….

Drengene har noget med krydderboller I øjeblikket, ikke lige det sundeste men de elsker dem – en lun krydderbolle når de kommer hjem fra skole – det er bare lykken. Havregryn bliver der konsumeret en del af om eftermiddagen, som Louis Vincent siger “morgenmad nu mor “. Mad betyder meget i vores familie, det første børnene spørger om når jeg henter dem er “hvad skal vi have at spise til aftensmad”. Prøver at variere noget i løbet af ugen, men aftensmaden skal helst være noget der er nemt og hurtigt at lave, da vi ofte har en del eftermiddags/aften aktiviteter med sport. Har prøvet at lave ekstra i weekenden og fryse ned, men det er vi hånden på hjertet ikke super gode til. For at få mere grønt i ungerne har jeg fundet ud af, at hvis jeg sætter små skåle med tomater, peberfrugt, agurker etc så ryger det rimeligt hurtigt ned – især hvis vi siger at dem må de absolult ikke spise af. Syntes ellers godt det kan være lidt svært at få grønt i dem og det er desværre heller ikke altid at det bliver spist i madpakken.

spise

En der er glad for mad, spiser nogle gange mere end hans brødre 🙂

Når vi engang imellem går ud og spiser er det Sushi der er den helt store vinder. Børnene elsker det og favoritten er Sticks’n Sushi på Rungsted Havn. Ungerne spiser primært Sticks og de har nogle super børnebokse som går rent ind hos vores børn.

 

Lækker sushi

Lækker sushi

 

 

 

2 kommentarer

 • Susanne

  Det er en noget større logistikk hos jer end hos mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mamamaria

   Ha ha, ja der bliver handlet seriøst meget ind. Vi er også kendte I de nærmeste supermarkeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familiebil til storfamilien