Når ungerne skal luftes - Aarstiderne

Mor jeg er klar til vuggestue er du?

Så kører vi på de sidste dage af januar måned og går ind i den sidste “officielle” vintermåned. Glæder mig virkelig meget til forår, sol, spirende vintergækker og varme, samtidig betyder det også at Rose Emilie skal starte i vuggestue om 1 måneds tid. Man skulle tro at nu hvor det er 5 gang så er det “a walk in the park” – men nej. Hold op hvor jeg nyder tiden med hende og kan ikke helt overskue, at nu er det nogle andre der skal passe på hende. Glæden når drengene kommer hjem fra skole og ser deres lillesøster er ubeskrivelig – de forguder hende. Jo ældre hun bliver, jo sjovere syntes de også hun bliver at lege med.

 

“Jeg er altså snart klar til at komme op og lege med de andre børn mor”

Rose Emilie skal starte i samme institution som storebror på 3 år og de kommer på samme stue, da vuggestue og børnehave børn ikke er adskildt. Det er den mest fantastiske institution er simpelthen så glad for den og jeg ved hun kommer til at være i trygge hænder. Men jeg ved også, at jeg de første gange kommer til at gå med en klump i halsen når døren lukker. Samtidig ved jeg at hun kommer til at få en fest. Hun er vant til at komme der hver dag når jeg afleverer og henter storebror og hun mosler rundt på gulvet og hygger sig. Pædagogerne kender hende også og holder hende tit eller kigger efter hende hvis storebror lige skal tisse, vaske hænder etc. Rose Emilie er klar, det er mere spørgsmålet om jeg er? Men det bliver jeg jo.
Nå, men en lidt hyggelig ting er jo at jeg skal have styr på en vuggestuegarderobe til hende. Det kræver lidt mere tøj og skiftetøj end herhjemme. De er rigtig meget udenfor også med de små hvilket jeg syntes er super dejligt, så det kræver varmt tøj. Tænker at jeg bl.a også skal have suppleret op med noget uld, det er altid godt og sørger for at de ikke har det for varmt eller koldt og nogle varme og søde huer.
Reklame|
Jeg er ved at lave nogle navnetags til hendes tøj, så vi forhåbenligt ikke mister noget. Det gør det noget nemmere for pædagogerne at holde styr på når der er navn i tøjet og for de større børn at de kan genkende mærket. Det er simpelthen så ærgerligt når man mister noget. Med 5 børn har jeg prøvet det nogle gange, så nu kommer jeg navnemærker i alt.
Jeg er ved at lave navnetags til hende hos Børneflapper – dem har jeg købt hos 1/2 års tid og de er super gode. Tager et splitsekund at klistre på og holder vask efter vask og kan bruges på madkasser og drikkedunke også i opvaskemaskine. Man kan også bestille refleksmærker med navn, super her i den mørke tid. Især hvis man cykler med sine børn.
Lige nu kan jeg faktisk give 20% rabat med koden sønderbo20 – så hop ind på børneflapper hvis du også står og mangler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ungerne skal luftes - Aarstiderne