Netshopping med store rabatter på børnetøj

Ynglingsserier på Netflix og Viaplay

netflix1

Super serie

  

En fantastisk måde at slappe af på er simpelthen at kaste sig i sofen når børnene er lagt og tænde for en ynglingsserie og vi er lidt afhængige af Netflix og Viaplay. Men det fungerer simpelthen fantastisk at man kan se stort set hvad man har lyst til når det passer en.

Jeg sidder tit med et det rene vasketøj foran fjernsynet og ligger sammen. Med 6 stk i familien er der alligevel et større forbrug i løbet af en uge, men det er en helt anden snak….

Vi har set mange af de gænge, som Homeland, The Black List, Stranger Things, Suits, Sons of Anarchy, House of Cards, Peaky Blinders etc. Hvis du ikke har set dem så er det bare om at komme igang.

Men nogle andre af ynglingsserierne vi har kastet os over på Netflix og Viaplay er bl.a :

The Americans

The Americans er en amerikansk dramaserie som foregår i begyndelsen af 1980’erne under den kolde krig. Det er historien om Elizabeth (Keri Russell – hende fra Felicity serien) og Philip Jennings (Matthew Rhys) to sovjetiske KGB-officerer, der lever som et amerikansk ægtepar der bor i det nordlige Virginia med deres 2 børn. Deres nabo Stan er en FBI-agent.

Det er en serie der fanger fra første afsnit og heldigvis er der flere sæsoner så der er noget at kaste sig over.

Lucifer på Netflix

Lucifer på Netflix

Lucifer

Lucifer er en amerikansk serie hvor man tit sidder med et smil på læben. Den handler om Lucifer Morningstar som almindeligvis er kendt som Djævelen. Efter at være blevet træt af at styre underverdenen i helvede bliver Lucifer natklubsejer i Los Angeles, der driver han natklubben Lux. Hans nærmeste ven og allierede er dæmonen Mazikeen. Lucifer begyndte at arbejde sammen med LAPD-morddetektiv Chloe Decker, da han er vidne til et mord og så kører serien derud af. Normalt er jeg ikke til den slags serier, men det er gode skuespillere og Lucifer er en underholdende karakter.

Sherlock

Sherlock er en britisk tvserie baseret på Sir Arthur Conan Doyles originale fortællinger om Sherlock Holmes. Benedict Cumberbatch spiller Sherlock Holmes og Martin Freeman (kendt som Bilbo Sækker i Hobbitten-trilogien) spiller dr. John H. Watson. Tvserien er opbygget omkring bøgerne, men foregår i det 21. Århundrede og teknologien er noget mere opdateret end i selve filmene. De har mobiltelefoner, internet, Dr. Watson har sin egen blog etc. Afsnittene er gode og lange og man når et plot igennem hvert afsnit samtidig med at der er en rød tråd igennem hele serien. Meget anbefalelsesværdig.

Designated Survivor

Designated Survivor er en amerikansk politisk drama tvserie med Kiefer Sutherland (kendt fra 24 timer) i hovedrollen som præsident Tom Kirkmann. Hvis man har set House of Cards skal man lige vænne sig til at se en ny præsident i hovedrollen. Serien er godt skruet sammen og man ser hvordan Tom Kirkmann vokser i opgaven som præsident fra ufrivilligt at blive sat i stolen.

White Collar, et godt plot og gode grin

White Collar, et godt plot og gode grin

White Collar

Neal Caffrey, er en berømt kunstsvindler og tyv. Efter flere år lykkedes det Special Agent Peter Burke at fange Neal og i stedet for en længere fængelsstraf indgår de et samarbejde hvor Neal hjælper med opklare div tyverier, mord etc. Neals gode ven Mozzie som hjælper til på sidelinjen er et kæmpe plus i serie, han er en fantastisk karakter.

God fornøjelse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netshopping med store rabatter på børnetøj