Mor du er en tyksak

Gratis Babypakker til kommende mommies

louis-vincent-nyfoedt

Louis Vincent som nyfødt – nu fræk 2 årig

Gratis babypakker med alt fra legetøj, sutter, vådservietter til bleprøver er guld værd. Man får mulighed for at prøve produkter og få ny inspiration. Syntes altid det er så herligt at hente babypakkerne og gøre klar inden babys ankomst – så starter redebyggeriet for alvor.

Jeg har skrevet en liste over hvor man kan bestille gratis babypakker til andre kommende mommies som måske også kunne have glæde af det.

Har altid været meget glad for Babysams babypakke og blespanden har snart kørt i 10 år – dog er den blevet opgraderet til en nyere model igennem årene men den fungerer super 😊. Har også syntes det var super tidligere, med forskellige sutter som man ofte får med i pakkerne, min erfaring siger mig, at man ofte skal igennem nogle stykker for at finde en som baby gider. Mine 2 yngste har aldrig brugt sut, så krydser finger for at lillesøster er lidt dygtigere på det område.

Se her hvor I kan bestille – tryk på hvert navn så er der et link – super nemt.

Ønskebørn

NameIt

Skoringen (man betaler 50 kr i porto)

Matas

Babysam

Rema1000

Føtex

Libero

Fakta

SuperBrugsen (gratis for Coop-medlemmer)

Lidl

Photocare (i nogle byer)

Nestlé børnemad

baby

Louis Vincent som nyfødt, glæder mig til at han snart bliver storebror

 

Skriv gerne i kommentarfeltet hvis I har flere sider jeg kan skrive på, så tilføjer jeg dem gerne. God fornøjelse med jeres redebyggeri.

Hvis I mangler inspiration til lækre baby og morprodukter uden kemi, eller vitaminer så læs mere her Mommycare og her Zentabox (reklame)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor du er en tyksak