Barndomsdrømme i Søstrene Grene

Getaway til Malmø

Scandic Trianglen Malmø - Conrad syntes især at elevatorene var en fest

Scandic Triangeln Malmø – Conrad syntes især at elevatorene var en fest

Den har lige stået på vinterferie hos os og da jeg var på arbejde og de ældste af drengene var på fodboldcamp nogle dage blev det ikke til den store ferie.

Men i weekenden stod den på en lille getaway til Malmø. 1 time fra vi kørte hjemmefra til vi parkerede på Scandic Triangeln – fantastisk. Med 4 børn på bagsædet kan bilture til tider være en udfordring. Der er parkeringskælder under hotellet og elevator direkte til receptionen så det er super nemt.

Vi chekkede ind og umiddelbart efter var vi klar til at se lidt af Malmø. Hotellet ligger lige ved gågaden, men drenge og shopping hænger ikke rigtigt sammen, og den gravide her er heller ikke til en længere gåtur, så vi fandt en legeplads hvor de fik brændt noget energi af.

 

Legeplads ved Slottsparken, tror de fleste af Malmøs småbørnsfamilier var her - superhyggelig

Legeplads ved Slottsparken, tror de fleste af Malmøs småbørnsfamilier var her – superhyggelig

Efter lidt sightseeing i byen havde vi booket bord på Pinchos efter anbefaling – det er en meget børnevenlig restaurant hvor personalet er iklædt cirkustøj og ved ankomst fik hvert barn popcorn i papbæger – lige som i cirkus. En stor success.

Bestilling af drikkevarer og mad foregår via en app og det syntes børnene var virkeligt sjovt. Børnedrinks med slik i og en masse små retter. Alt fra små burgere, pizza, risotto, bøf, kylling etc var på menuen så der var noget for enhver. Når man havde bestillt fik man en besked på at maden var under tilberedning og ca 10 min efter en popup besked på mobilen om at maden var klar til afhentning. Vi bestillte også undervejs mens vi spiste og der var hurtig tilberedning. Betaling foregik også via app – og alt gik nemt og hurtigt. En anbefaling hvis man vil prøve noget anderledes og sjovt med børnene.

malmoe-5

Pinchos i Malmø - et besøg hver med børnene

Pinchos i Malmø – et besøg hver med børnene

 

Søndag efter en dejlig morgemad på hotellet kørte vi et kort smut til Emporio – dejligt shoppingcenter i Malmø. Vi havde lovet drengene at de måtte shoppe svensk “Godis” og så kunne mor og far også lige få en kop kaffe. Tror vi betalte 6,70 SEK pr 100 g, så det er lidt mere man får for pengene i det svenske.

Dejlig med en lille getaway til Malmø.

 

Slik er altså bare billigt i Sverige

Slik er altså bare billigt i Sverige

Læs mere her om vores familietur til Legoland og kæreste getaway til Stockholm her

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barndomsdrømme i Søstrene Grene