Lille skat hvorfor tager du ikke på?

Barnedåb – så fik prinsessen sit navn

Så fik prinsessen officielt sit navn. I lørdags var “the pink team” linet op til barnedåb. Drengene stod knivskarpt i lyserøde skjorter og habitbukser, far i jakkesæt med slips i lyserødt, jeg i lyserød blomstret kjole og Rose Emilie selvfølgelig i den fine dåbskjole der er gået i arv i familien og som far samt hendes brødre også er blevet døbt i. Nu var dåbsbåndet imidlertid udskiftet til rosafarvet. Efter barnedåben og den første lur i dåbskjolen som det hører sig til, kom hun i en lille lækker blomstret kjole.

Første lur efter dåben

Vi havde en fantastisk dejlig dag. Vi holdt barnedåben hjemme og der havde været en del forberedelser inden, bl.a indkøb og opsætning af telt torsdag aften da vejrudsigten ikke så helt så lovende ud. Med 60 gæster hvoraf halvdelen var børn krævede det at udendørsarealerne også blev taget i brug. Heldigvis slap vi med et par enkelte byger så det hele fungerede så fint.

 

Ved at gøre klar til barnedåben

Selve dåbshandlingen og kirkecermonien var så fin. Der var 4 dåber og kirken var fyldt max op. Da der var rigtig mange børn i kirken, talte præsten meget i børnehøjde og vi sang bl.a “Se min kjole” og indgangs sangen da alle dåbsfamilier gik ind var “hjulene på bussen”. Måske inspireret af, at da vi tidligere på ugen var til snak hos præsten og alle børnene var med, sad yngste lillebror Louis Vincent på 2 år og sang den lystigt under mødet.

Rose Emilie bliver døbt og William tørrer håret på hende

Min søde veninde gennem mange år var Gudmor og ældste storebror William fik lov at tørre håret på lillesøster efter dåbshandlingen – det var så fint. Rose Emilie var sød og nem under hele dåben, det var mere storebror på 2 år der fik forældrene op at løbe.

The boys in pink

Vi havde fået lækker Italiensk buffet udefra, men dåbskagen stod vi selv for. Syntes det var en super ide da jeg fik den, min mand plejer altid at stå for kagerne hjemme hos os med stor succes. Den gav lidt sved på overlæben da det drillede med noget chokolademousse, men heldigvis har jeg en meget tålmodig mand og han tog opgaven i stiv arm og resultatet var fantastisk. Det kræver lidt at lave kage til 60 gæster – alene at bage lagkagebunde 😬.

Dåbskage

Lidt til den søde tand

Vi fik lige den dag vi havde ønsket os og med dejlig hjælp fra familie og venner, med alt fra hjemmelavet pynt, dekorationer, lån af borde/stole og hjælp til at rydde lidt op løbende.

Dåbsbarnet

Igår søndag var vi lidt maste og i skrivende stund sidder jeg med fødderne oppe, en baby der sover (tør næsten ikke skrive det, for så vågner hun bare) og kigger på et hjem der trænger til en støvsuger og gulvklud. Men ellers ligner det næsten vores hjem igen. En anden god ting ved at holde fester hjemme er, at man får ryddet op alle – eller ok mange af de steder som man i hverdagen kigger på og tænker det ordner jeg lige i morgen.

Træt dåbsbarn

Nu vil jeg lige kigge på det fine gavebord som stadigvæk står så fint med alle de skønne udpakkede gaver og begynde at ligge det på hendes værelse – en dejlig overspringshandling inden støvsugning og rengøring.

Efter dejlig lur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille skat hvorfor tager du ikke på?